Dubrovačka 1

31220 Višnjevac

Nazovite nas

097 637 8445

Usluge

Trepavice

Ugradnja ekstenzija trepavica je proces lijepljenja ručno napravljenih pramenčića od najkvalitetnijeg materijala na prirodne trepavice koristeći posebno ljepilo. Gustoća i dužina ekstenzija prilagođava se prirodnim trepavicama i obliku oka.

Lagano naglasite svoje trepavice uz pramenčiće od 2 do 3 ekstenzije koji se lijepe na trepavicu.

Za glamurozniji izgled odaberite ruski volumen gdje koristimo pramenčiće veličine 3D-6D.

Pramenčići 6D-15D pružaju divne i upečatljiva trepavice koje ne prolaze neprimjećeno.

Lash lift

Za sve ljubiteljice naglašenih trepavica koje ne žele ekstenzije trepavica, a pri tome vole prirodan izgled trepaivca. Koristeći posebne serume, trepavice se podižu, uvijaju i bojaju. Nakon toga trepavice se njeguju posebnim keratinskim serumom koji ih hrani i štiti te potiče njihov rast.

Bojanje obrva

Bojanje obrva alternativa je trajnoj šminki obrva. Boja na licu ostaje od 10 do 15 dana. Obojene i definirane obrve naglašavaju oči i upotpunjuju cjelokupni izgled lica. Bojenje obrva kanom naspram obične boje ima puno prednosti jer je kana prirodno bojilo bez štetnih sastojaka koje istovremeno obnavlja obrve i potiče njihov rast.

Brow lift

Tretman stiliziranja obrva koristeći posebne serume idealan je za obrve kojima treba naglasak na vizualni volumen. Ovisno o željama obrve se mogu počešljati tako da budu uredne ili pak „messy“.

Puder obrve

Puder obrve su vrsta trajne šminke koja lagano popunjava obrve i definira njihov oblik. Radi se metodom površinskog sjenčanja uz koju će obrve izgledati prirodno i puderasto.

Threading koncem

Uklanjanje dlačica koncem drevna je metoda nastala u Indiji. Konac povlači sve dlačice odjednom, čak i one najsitnije od 1 mm. Precizna i antialergijska metoda koja ne oštećuje kožu i ne uzrokuje iritacije.

Šminkanje

Korištenjem isključivo profesionalne i visoko kvalitetne kozmetike stvaramo savršen make up look za svaku prigodu.