Gacka ulica 10

Osijek (TC Mercator)

Nazovite nas

097 637 8445

Usluge

Trepavice

Ugradnja ekstenzija trepavica je proces lijepljenja ručno napravljenih pramenčića od najkvalitetnijeg materijala na prirodne trepavice koristeći posebno ljepilo. Gustoća i dužina ekstenzija prilagođava se prirodnim trepavicama i obliku oka.

Lagano naglasite svoje trepavice uz pramenčiće od 2 do 3 ekstenzije koji se lijepe na trepavicu.

Za glamurozniji izgled odaberite ruski volumen gdje koristimo pramenčiće veličine 3D-6D.

Pramenčići 6D-15D pružaju divne i upečatljiva trepavice koje ne prolaze neprimjećeno.

Lash lift

Za sve ljubiteljice naglašenih trepavica koje ne žele ekstenzije trepavica, a pri tome vole prirodan izgled trepaivca. Koristeći posebne serume, trepavice se podižu, uvijaju i bojaju. Nakon toga trepavice se njeguju posebnim keratinskim serumom koji ih hrani i štiti te potiče njihov rast.

Bojanje obrva

Bojanje obrva alternativa je trajnoj šminki obrva. Boja na licu ostaje od 10 do 15 dana. Obojene i definirane obrve naglašavaju oči i upotpunjuju cjelokupni izgled lica. Bojenje obrva kanom naspram obične boje ima puno prednosti jer je kana prirodno bojilo bez štetnih sastojaka koje istovremeno obnavlja obrve i potiče njihov rast.

Brow lift

Tretman stiliziranja obrva koristeći posebne serume idealan je za obrve kojima treba naglasak na vizualni volumen. Ovisno o željama obrve se mogu počešljati tako da budu uredne ili pak „messy“.

Puder obrve

Puder obrve su vrsta trajne šminke koja lagano popunjava obrve i definira njihov oblik. Radi se metodom površinskog sjenčanja uz koju će obrve izgledati prirodno i puderasto.

Threading koncem

Uklanjanje dlačica koncem drevna je metoda nastala u Indiji. Konac povlači sve dlačice odjednom, čak i one najsitnije od 1 mm. Precizna i antialergijska metoda koja ne oštećuje kožu i ne uzrokuje iritacije.

Šminkanje

Korištenjem isključivo profesionalne i visoko kvalitetne kozmetike stvaramo savršen make up look za svaku prigodu.