Gacka ulica 10

Osijek (TC Mercator)

Nazovite nas

097 637 8445

Naši radovi

Ekstenzije trepavica

Tretman ugradnje ekstenzija trepavica traje 2-2.5h ovisno o željenom stilu. Ekstenzije su potpuno sigurne za oči a prilagođene su svakom klijentu individualno.
Nadopunu preporučujemo obavljati unutar 2-3 tjedna.
Ekstenzije ne oštećuju prirodne trepavice te nema straha od gubitka istih.

Lash & Brow lift

Lash lift je bezbolan postupak naglašavanja prirodnih trepavica koristeći posebne proizvode kako bi one zadržale lijep uvijeni oblik. Dodatni naglasak daje bojanje trepavica i njega posebnim keratin fillerom koji jača dlaku.  Sam postupak traje oko 1 do 2 h, a rezultat je vidljiv 4-6 tjedana.

Brow lift je način oblikovanja obrva tako da postanu zaglađene i podignute. Postupak, izvođenje i trajnost slični su kao i kod lash lifta.

Oblikovanje obrva

Threading koncem

Drevna metoda uklanjanja dlačica. Uklanja više dlačica odjednom u nekoliko poteza. Moguće je ukloniti i najsitnije dlačice bez ikakve iritacije kože. Koncem se također i uklanjaju dlake na nadusnicama, bradi i ostatku lica.

Bojanje obrva kanom

Kana je prirodna boja koja se koristi za bojanje obrva, a dobiva se iz biljke istog imena. Doprinosi rastu i njezi dlake. Za razliku od uobičajenih boja, kana je postojanija –  na koži oko 10 dana, a na dlaci i duže.

Puder obrve

Puder obrve su vrsta trajne šminke koja lagano popunjava obrve i definira njihov oblik. Radi se metodom površinskog sjenčanja uz koju će obrve izgledati prirodno i puderasto.
Za razliku od microbladinga, puder obrve su minimalno bolne, bez krvarenja i iritacije kože.

Tretman počinje detaljnim mjerenjem i mapiranjem lica kako bi se odredio točan oblik obrve koji odgovara licu i proporcijama klijenta. Zatim se odredi pigment koji ćemo koristiti, a određujemo ga u skladu s tonom kože, bojom kose i prirodnom bojom obrva. Nakon što smo sve odredili krećemo sa sjenčanjem obrva mašinicom. Proces mapiranja i sjenčanja traje od 2 do 3 sata.

Nakon tretmana dobivaju se detaljne upute za njegu i održavanje obrva do korekcije na koju se u pravilu dolazi nakon 4-6 tjedana.
Trajnost puder obrva na koži ovisi o više faktora poput vrste kože, održavanja, izloženosti suncu i sl.

Za sva pitanja i nedoumice, uvijek možete dogovoriti neobavezujuće konzultacije na kojima izmjerimo lice i nacrtamo kako će obrve izgledati kada ih napravimo.

Šminkanje

Šminkanje

Korištenjem isključivo profesionalne i visoko kvalitetne kozmetike stvaramo savršen make up look za svaku prigodu.